NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Zweminstructeur – 30 uur per week – Amersfoort

Aan de slag als zweminstructeur
Het is jouw taak als instructeur om onze zwembadgasten te leren zwemmen. Hoe je dat doet? Je geeft zwemles aan kinderen en volwassen, zodat zij uiteindelijk afzwemmen en hun zwemdiploma’s in ontvangst mogen nemen. Uiteraard staat plezier in zwemmen hierbij voorop! Zo leer je kinderen de vaardigheden van het zwem-ABC middels veel spelelementen. Een mooie rol waarbij je zorgt dat onze gasten elke week nieuwe zwemvaardigheden leren en stralend in ons zwembad vertoeven.

Hier houd jij je o.a. mee bezig:
• Diverse wateractiviteiten organiseren en begeleiden;
• Gerichte ondersteuning bieden aan verschillende doelgroepen en individuen;
• Toezicht houden tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen.

Een goede sfeer, een klantvriendelijke houding en een flinke dosis enthousiasme: ingrediënten die ervoor zorgen dat de bezoekers na het zwemmen voldaan naar huis gaan!

Ben jij het talent dat dit voor elkaar krijgt?
Je bent servicegericht en kan jezelf goed inleven in onze bezoekers. Je vindt het leuk om met kinderen te werken en hebt een passie voor zwemmen. Met jouw ervaring en positieve houding maak je bezoekers al snel razend enthousiast voor het water.

Onze ideale instructeur:
• beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur*;
• heeft BHV- en EHBO-cursussen succesvol afgerond;
• kan verschillende doelgroepactiviteiten geven;
• is flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (overdag, ’s avonds & in het weekend);

*Ben je niet gecertificeerd als zweminstructeur? Laat dat je niet tegenhouden: wij helpen ambitieuze mensen graag met het behalen van hun diploma via ons!

Werken bij SRO
Onze successen behalen we niet alleen; dat doen we samen met meer dan 400 medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving, op basis van een contract voor 30 uur per week. De cao Vermo is bepalend voor je arbeidsvoorwaarden, waaronder de hoogte van je salaris. We investeren continu in je ontwikkeling met interne opleidingen waardoor je kan blijven leren.

Voel jij je als een vis in het water?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hrm@sro.nl. Wij horen graag jouw ideeën om onze zwemgasten in beweging te krijgen.

Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel 033 – 422 5138.

‹‹ Naar het overzicht