NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Vacature Sportfondsen Schagen

Locatie: Zwembad De Wiel in Schagen

Sportfondsen Schagen is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. De Sportfondsen Groep is een ondernemende en resultaatgerichte dienstverlener en een toonaangevende exploitant in de sport, welzijn- , recreatie- en cultuurbranche, met een duidelijke focus op maatschappelijke betrokkenheid. Sportfondsen Groep is een private onderneming en een dynamisch bedrijf met een groepsomzet van circa € 110 miljoen, waar meer dan 3.000 medewerkers werken. Sportfondsen Groep exploiteert, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 (sport)- voorzieningen. De adviseurs en specialisten van het shared service center, Sportfondsen Nederland, begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden.
Voor Zwembad De Wiel in Schagen zijn wij per direct op zoek naar een:

Zwemonderwijzer & Aquafitness Instructeur

Functieomschrijving
Als Zwemonderwijzer en Aquafitness instructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je hecht veel waarde aan het teamgevoel. Je staat klaar voor collega’s en voor jou is het geen probleem om wat langer te blijven wanneer nodig. Jouw 9 tot 5 mentaliteit is dus ver te zoeken.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je het diploma Allround Zwembadmedewerker of volg je de opleiding. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep. Het hebben van een EHBO- en reanimatiediploma is een pré.

Solliciteren
Heb je zin om je bij ons enthousiaste en flexibele team te voegen? Stuur voor maandag 16 oktober a.s. je motivatie, CV en recente foto naar Monique Roodenrijs via m.roodenrijs@sportfondsen.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Monique via telefoonnummer: 0224-214 390.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

‹‹ Naar het overzicht