NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Roompot Vakanties is voor haar locatie Hof Domburg in Domburg per direct op zoek naar een Zweminstructeur Zwemschool De Parel

Locatie: Domburg

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en ben je bereid om dat stapje extra te zetten? Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken.
Functieomschrijving
Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen met betrekking tot het Zwem ABC en de zwemvaardigheid diploma’s. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld babyzwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen.

Je uren per week kunnen uitgebreid worden met de functie medewerker zwembad. Deze taken bestaan o.a. uit toezichthouden, het waarborgen van de veiligheid van de gasten, het nemen van diverse watermonsters en schoonmaakwerkzaamheden.

Functievereisten
  • Diploma Zwemonderwijzer of een CIOS diploma aantekening zwemmen minimaal niveau 3
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Enthousiast en flexibel
  • Service gerichte instelling Bereid zijn om in de weekenden, feestdagen en in vakanties te werken
  • Kennis van de Duitse taal is een pre
  • EHBO diploma is een pre
  • Lifequard diploma is een pre

Roompot spirit
Roompot Vakanties is een ambitieus en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen!

Wij bieden
Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Verblijfsrecreatie.

Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is in de afgelopen 50 jaar van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider met een internationaal aanbod in Duitsland, België, Frankrijk en de rest van Europa. Roompot Vakanties staat bekend om haar rijk gefaciliteerde vakantieparken en is actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in het Zeeuwse Kamperland (Noord-Beveland).

De afgelopen jaren zijn de vakantiepark activiteiten uitgebreid met andere diensten, waaronder vastgoedbeheer en speciale zorgvoorzieningen om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun welverdiende vakantie te genieten. Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009 en de introductie van Roompot Reizen in 2010, heeft Roompot Vakanties haar aanbod uitgebreid tot meer dan 200 vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland en België.

Interesse?
Reageer dan snel en stuur je CV aangevuld met een motivatiebrief naar mevr. S. Brandes via onze website www.werkenbijroompot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

‹‹ Naar het overzicht