NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

SportPlaza Groenendaal is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van Allround zwemonderwijzer M/V (voor inval bij ziekte en verlof)

Locatie: Heemstede

SportPlaza Groenendaal is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de functie van Allround zwemonderwijzer M/V (voor inval bij ziekte en verlof)
Doorgroei naar vaste uren op termijn behoren tot de mogelijkheden.
SportPlaza Groenendaal Heemstede is de zwemlesspecialist in de Regio Kennemerland. Wij werken met vaste gediplomeerde invalkrachten. Vanwege doorgroei van huidige medewerkers en om bij verlof of ziekte van het huidige TEAM te blijven voorzien in hoogwaardige vervanging zijn wij op zoek naar een all round zwemonderwijzer in algemene dienst, dit betekent dat t.b.v. de gast medewerkers ook ingezet worden op andere afdelingen)

Als zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemactiviteiten, waaronder particuliere zwemlessen en verschillende doelgroepactiviteiten, zoals aquarobics, aqua joggen, bootcamp enz. Daarnaast houd je toezicht tijdens vrij- en recreatief zwemmen en verricht je waar nodig EHBO taken. Het uitvoeren van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden hoort ook bij deze functie.

Functie- en opleidingseisen
  • Diploma zwemonderwijzer / MBO sport en bewegen met aantekening zwemmen.
  • Aangevuld met applicaties voor doelgroepactiviteiten.
  • In het bezit van een geldig EHBO- en reanimatie diploma.
  • Gastgericht, goede didactische vaardigheden en een enthousiaste en flexibele instelling.
  • Flexibel in werktijden, ook in het weekend en in de avonduren.

Aanbod
Een leuke en afwisselende functie met doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie.
Salaris conform de CAO Recreatie. Afhankelijk van opleiding en ervaring.
(Kandidaten die op zaterdag zwemles willen en kunnen geven genieten de voorkeur.)

Ben je geïnteresseerd?
Stuur binnen 10 dagen je sollicitatiebrief met CV onder opgave van referenties naar activiteitengroenendaal@sportplaza.nl tnv Jan Hopman, hoofd zwemzaken

‹‹ Naar het overzicht