NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

ZIB Zwemcentrum Best parttime zoekt Allround Zwemonderwijzer (m/v)

Locatie: BEST

ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 33 jaar gespecialiseerd in “Zwemles & AquaSporten”. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Zwemonderwijzer(es).
Functie
Als zwemonderwijzer(es) geef je zwemlessen aan kinderen en verschillende groepslessen zoals onder andere Babyzwemmen, AquaJoggen, AquaSwimFit, AquaTherapie en AquaVitaal. Ook het toezicht houden tijdens het vrijzwemmen behoort tot de functie en je verricht schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in onze kantine waar je je ook bezig houdt met de lesadministratie, bar- en receptiewerkzaamheden. Kortom: je bent multifunctioneel inzetbaar wat deze functie enorm afwisselend maakt.

Het betreft een parttime dienstverband. De vaste werktijden zijn in eerste instantie op woensdag en in het weekend. Daarbij ben je redelijk flexibel inzetbaar op andere dagen van de week ter vervanging van je collega’s.

Profiel
Je beschikt over de juiste opleiding (bijv. NBZ, CIOS of ALO) en ervaring voor het uitvoeren van de omschreven werkzaamheden. Je hebt een pro-actieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij kun je zelfstandig en goed gedifferentieerd lesgeven aan de genoemde doelgroepen.

Wij bieden
Een leuke afwisselende vaste baan binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de CAO Zwembaden.

Interesse
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar info@zibzwemcentrumbest.nl of ons postadres t.a.v. Roel van den Oetelaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel via telefoonnummer (0499) 37 39 41.

Postadres:
ZIB Zwemcentrum Best
Postbus 206
5680 AE Best

‹‹ Naar het overzicht