NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

BREZ 2018

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is samen met een werkgroep bezig met het uitwerken van de nieuwe BREZ. We zitten op dit moment nog in de ontwikkelfase en verwachten de inhoud van de examenprogramma’s medio juni 2017 middels een pilotfase te gaan testen. Hiervoor zijn we op zoek naar zwemlesaanbieders die willen participeren. Deelnemers aan de pilotfase worden door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ dusdanig geselecteerd dat er een goede afspiegeling van het werkveld in vertegenwoordigd wordt.

Voorwaarde voor deelname:
  • je bent in staat om in de periode van juni t/m 15 september minimaal 2x diplomazwemmen te organiseren, bij voorkeur voor zowel A, B als huidig C niveau.
  • er is een briefing gepland op maandag 22 mei waarbij je aanwezigheid noodzakelijk is.

Mocht je interesse hebben om in aanmerking te komen voor deelname aan de pilotfase laat dit ons dan uiterlijk 12 mei 2017 weten door onderstaande gegevens in te vullen. Indien je nog aanvullende vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Mariska Hol, brez2018@npz-nrz.nl.

Deelname aan pilot

Ja, graag zou ik in aanmerking komen voor deelname aan de pilot van de BREZ 2018.
Naam zwembad/zwemschool/zwemvereniging *
Naam contactpersoon *
Telefoonnummer *
Email adres *
Ik voldoe aan bovengenoemde voorwaarden:
Hartelijk dank voor je interesse. Wij zullen ieder verzoek zorgvuldig behandelen en je medio mei informeren of je wel/niet deel kunt uitmaken van de pilotfase Licentie Zwem-ABC.
De velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.