NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Evenementenkalender 2017

Binnen de zwembranche worden jaarlijks door verschillende organisaties vele landelijke en regionale evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen c.q. belangrijke activiteiten voor de zwembranche. Het biedt de mogelijkheid voor werkgevers en werknemers in de zwembranche om een gedegen keuze te maken uit het aanbod.

Juni

Gratis Regionale bijeenkomsten BREZ 2018

Datum/tijd: verschillende ochtend, middag en avondsessies
Locatie: 6 locaties verspreid over het land
Doelgroep: iedereen die betrokken is bij het verzorgen van zwemonderwijs

In juni 2017 houdt het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ gratis regionale bijeenkomsten over de nieuwe BREZ 2018. In een dagdeel presenteren we de concept examenprogramma's die we tot nu toe hebben ontwikkeld.

Lees hier verder.....

Oktober

ZwembadBranche Dag

Datum/tijd: 11 oktober 2017 van 09.00 – 17.00 uur
Locatie: DeFabrique in Utrecht
Doelgroep: Professionals in de zwembranche

Op woensdag 11 oktober organiseert ZwembadBranche weer een ZwembadBranche Dag, het jaarlijks terugkerend evenement voor professionals in de zwembranche dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops met actuele onderwerpen uit de branche. Natuurlijk zijn er ook heel veel collega’s om mee bij te praten.

Lees hier verder.....

December

Praktijkdag Zwemonderwijs

Datum/tijd: donderdag 7 december van 08.00 - 18.00 uur
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Doelgroep: zwemonderwijsgevenden, coördinatoren en hoofden zwemzaken


Lees hier verder.....

Uw evenement ook in het overzicht?

Neem dan contact op met Nieta Sprang, manager evenementen, via nsprang@npz-nrz.nl. Aan de hand van een aantal criteria zullen wij bekijken of ook uw evenement hier geplaatst wordt.