NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Evenementenkalender 2017

Binnen de zwembranche worden jaarlijks door verschillende organisaties vele landelijke en regionale evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen c.q. belangrijke activiteiten voor de zwembranche. Het biedt de mogelijkheid voor werkgevers en werknemers in de zwembranche om een gedegen keuze te maken uit het aanbod.

Oktober

ZwembadBranche Dag

Datum/tijd: 11 oktober 2017 van 09.00 – 17.00 uur
Locatie: DeFabrique in Utrecht
Doelgroep: Professionals in de zwembranche
Organisator: Zwembadbranche

Op woensdag 11 oktober organiseert ZwembadBranche weer een ZwembadBranche Dag, het jaarlijks terugkerend evenement voor professionals in de zwembranche dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops met actuele onderwerpen uit de branche. Natuurlijk zijn er ook heel veel collega’s om mee bij te praten.

Lees hier verder.....


Dag van het Zwemonderwijs voor Zwemverenigingen

Datum/tijd: 28 oktober 2017 van 09.00 - 16.15 uur
Locatie: Huis van de Sport in Nieuwegein
Doelgroep: bestuur en kader van zwemverenigingen
Organisator: KNZB, NCS en Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ in samenwerking met de KNZB en NCS de 'Dag van het Zwemonderwijs voor Zwemverenigingen' in Nieuwegein. Deze dag is gevuld met een interessante lezing van Ewald van Kouwen (Positief Coachen) en boeiende workshops.

Lees hier verder.....

November

Nationaal Zwembadcongres 2017
Data: 22 en 23 november 2017
Locatie: Amersfoort
Organisator: Vereniging Sport en Gemeenten

Het Nationaal Zwembadcongres 2017 op 22 en 23 november in Amersfoort, zal volledig in het teken staan van veiligheid in zwembaden in de meest ruime zin van het woord. Ook zullen daar de eerste opbrengsten van reeds ondernomen acties worden besproken en geïnitieerd.
Goede en misschien dit keer juist ook wel minder goede voorbeelden uit de praktijk, zullen tijdens het congres leidend zijn. Natuurlijk kijken we dan naar alle verschillende invalshoeken: die van de gemeente, van de zwembadexploitant en zijn personeel en uiteraard die van de gebruikers.

Lees hier verder.....

December

Praktijkdag Zwemonderwijs

Datum/tijd: donderdag 7 en vrijdag 8 december van 08.00 - 18.00 uur
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Doelgroep: zwemonderwijsgevenden, coördinatoren en hoofden zwemzaken


Lees hier verder.....

Uw evenement ook in het overzicht?

Neem dan contact op met Nieta Sprang, manager evenementen, via nsprang@npz-nrz.nl. Aan de hand van een aantal criteria zullen wij bekijken of ook uw evenement hier geplaatst wordt.