NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Uitreikingen Licentie Zwem-ABC

21-04-2017 - Recent heeft een aantal zwemlesaanbieders de Licentie Zwem-ABC behaald, waaronder Zwemcollege Lisse, Zwembad De Byvoorde (Wehl), Zwem- en Polovereniging De Treffers (Rosmalen), Triathlon- en Zwemclub Oude Veer (Breezand), PSV Zwemsporten (Eindhoven), Zwemschool Max (Den Haag) en het Noorderparkbad (Amsterdam). Inmiddels zijn er 344 zwemlesaanbieders die kozen voor de Licentie Zwem-ABC. Bij deze zwemlesaanbieders halen jaarlijks ruim 172.000 kinderen een zwemdiploma. Bij Zwembad De Byvoorde, Rosmalense Zwem- en Polovereniging De Treffers, Zwemschool Aquavia (Axel), Openluchtzwembad Ruinen, R&A Sports Amersfoort-Vathorst, zwemvereniging Overbetuwe (Elst) en de zwembaden van de gemeente Midden-Drenthe organiseerden ze een feestelijke uitreiking voor dit bijzondere moment (zie foto’s).

Alle zwemlesaanbieders die het Zwem-ABC willen uitgeven na 31 december 2017, hebben de Licentie Zwem-ABC nodig. De licentie geeft aan dat de organisatie handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Een overzicht van alle licentiehouders is te vinden op www.licentiezwemabc.nl en op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

‹ Naar het overzicht