NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Word jij gedelegeerde bij het Nationaal Platform Zwembaden| NRZ?

24-02-2017 - Het Nationaal Platform Zwembaden| NRZ vindt het belangrijk dat ieder kind in Nederland zwemveilig is. Tijdens het diplomazwemmen voor de Nationale Zwemdiploma’s ABC laten jaarlijks ruim 350.000 kinderen zien wat zij geleerd hebben. Zo toetsen we op welk niveau de kinderen zwemveilig zijn. Dat doen we samen met vrijwilligers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar deskundige mensen met passie, die samen met ons willen werken aan kwaliteit en professionalisering van het diplomazwemmen. Wil jij een aantal keer per jaar als gedelegeerde het diplomazwemmen bijwonen bij zwemlesaanbieders met Licentie Zwem-ABC? En voldoe je daarnaast aan het functieprofiel voor gedelegeerden? Dan zijn onze regioadviseurs (zie foto) op zoek naar jou!

Wat doet een gedelegeerde?
Als ambassadeur van het Zwem-ABC ben je voor ons bijzonder waardevol. Maar wat doe je als gedelegeerde nu precies? Tijdens het diplomazwemmen observeert de gedelegeerde en na afloop vindt een feedback-gesprek plaats met de gelicentieerde examinator. Gedelegeerden rapporteren aan zowel de zwemlesaanbieder als het Nationaal Platform Zwembaden| NRZ.

Profiel
Wat vragen we van een gedelegeerde? Klik hier voor meer informatie over het functieprofiel en de selectiecriteria.

Aanmelding opleiding gedelegeerde
Gedelegeerden zijn als vrijwilliger verbonden aan het Nationaal Platform Zwembaden| NRZ en krijgen van ons een gedegen opleiding. Deze wordt net als de jaarlijkse bijscholing kosteloos aangeboden; reiskosten worden vergoed. De digitale toets ‘gelicentieerd examinator’ is onderdeel van de scholing. Wanneer je al in het bezit bent van het certificaat examinator Zwem-ABC, dan hoef je deze toets uiteraard niet opnieuw te doen.

Scholing 2017
In april starten wij de eerste opleiding van dit jaar. Deze opleiding bestaat dit keer uit drie bijeenkomsten: twee regionale scholingsavonden én een centrale scholingsdag (op zaterdag 8 april) waar alle deelnemers elkaar ontmoeten:
Regio Noord en Oost: dinsdag 4 april 2017 / zaterdag 8 april 2017 / donderdag 13 april 2017
Regio Zuid: dinsdag 4 april 2017 / zaterdag 8 april 2017 / donderdag 13 april 2017
Regio West: dinsdag 4 april 2017 / zaterdag 8 april 2017 / dinsdag 11 april 2017

De opleiding wordt later dit jaar nog twee keer georganiseerd in de maanden juni en november.

Interesse? Word gedelegeerde!
Herken je jezelf in het profiel en ben je ongeveer zes keer per jaar beschikbaar (op zelf gekozen dagen en tijden) om je als gedelegeerde in te zetten? Meld je dan nu aan bij jouw regioadviseur voor de opleiding tot gedelegeerde. Dit kan door het sturen van een e-mail met CV en motivatie naar de regioadviseur uit jouw gebied. Wil je eerst meer weten over de opleiding of heb je andere vragen? Ook dan kun je terecht bij jouw regioadviseur. Sta je op de wachtlijst voor de opleiding? Dan neemt jouw regioadviseur binnenkort contact met je op. De contactgegevens van onze regioadviseurs staan verderop in dit bericht.

Regioadviseurs
Michael van den Beld is regioadviseur Noord en Oost (provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland). Hij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 13 00 17 51 en e-mail.

Ellen Schripsema is regioadviseur Zuid (provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Zij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 44 68 98 95 en e-mail.

Erik Willems is regioadviseur West (provincies Noord-Holland en Zuid-Holland). Hij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 17 22 46 74 en e-mail.

‹ Naar het overzicht