NRZ

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Nieuw: Dag van de Beroepsopleiding

06-02-2017 - Nationaal Platform Zwembaden | NRZ organiseert op 23 maart 2017 in Nieuwegein De Dag van de Beroepsopleiding. Op deze dag ontmoeten de opleiders in de zwembranche elkaar en gaan we in gesprek over professionalisering van zwembadmedewerkers, het voorbereidende onderwijs en de wijze van toetsen en examineren. Het congres staat in directe verbinding met de Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker; de landelijke kwaliteitstandaard voor professionals in de zwembranche. We denken samen na over het verbeteren van de opleidingsstructuur en -inhoud en hoe we goed aansluiten op de praktijk in de Nederlandse zwembaden en zwemscholen.

Op de Dag van de Beroepsopleiding staan naast kennisdeling ook ontmoeting en leren van elkaar centraal en wisselt het programma af met plenaire inleidingen, workshops en informele momenten.

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ organiseert op 23 maart 2017 in Nieuwegein De Dag van de Beroepsopleiding. Op deze dag ontmoeten de opleiders in de zwembranche elkaar en gaan we in gesprek over professionalisering van zwembadmedewerkers, het voorbereidende onderwijs en de wijze van toetsen en examineren. Het congres staat in directe verbinding met de Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker; de landelijke kwaliteitstandaard voor professionals in de zwembranche. We denken samen na over het verbeteren van de opleidingsstructuur en -inhoud en hoe we goed aansluiten op de praktijk in de Nederlandse zwembaden en zwemscholen.

Op de Dag van de Beroepsopleiding staan naast kennisdeling ook ontmoeting en leren van elkaar centraal en wisselt het programma af met plenaire inleidingen, workshops en informele momenten.

Voor wie
Deze Dag van de Beroepsopleiding is bedoeld voor:

  • Docenten/examinatoren van beroepsopleidingen in de zwembranche
  • Praktijkopleiders/stagebegeleiders bij zwembaden/zwemscholen
  • Overige betrokkenen bij het opleiden en ontwikkelen van professionals in de zwembranche

Zie www.dagvandeberoepsopleiding.nl voor uitgebreide informatie.

‹ Naar het overzicht